2016. februári hírlevél

2016. februári hírlevél

Néhány  dátum és esemény, ami a szervezetek számára fontos és érdekes lehet:

  • Kihirdették a NEA elektori választás időpontjait és helyszíneit.

A Nemzeti Együttműködési Alappal kapcsolatos egyes kérdésekről szóló 5/2012. (II. 16.) KIM rendelet 22. § (1)-(2) bekezdése értelmében az elektori gyűlések helyszínei a Kormányablakok, eszerint bármely elektor bármely Kormányablakban leadhatja a szavazatát.

A szavazólapon feltüntetésre kerülő személyek kijelölését célzó szavazás (szimpátiaszavazás) időpontja: 2016. március 2., míg a civil delegált tagok megválasztása (választás) időpontja: 2016. március 7.

A szimpátiaszavazás és a választás részleteiről, a Nemzeti Együttműködési Alap testületei (Tanács és Kollégiumok) civil delegált tagjainak megválasztására összehívott elektori gyűlések ügyrendjéről, a szavazatszámlálásról és eredményéről a Civil Információs Portálon olvashatnak részletesen: http://civil.info.hu/-/hirdetmeny-a-szimpatiaszava... .

  • MUNKAVÁLLALÁS – sérült gyermeket nevelő anyaként - Nóra Támaszpont szektorközi workshop

Mellékelten csatoljuk a  JÓL-LÉT Alapítvány és a MOTIVÁCIÓ Alapítvány meghívóját a 2016. március 7- én Pécsett megvalósuló szektorközi konzultációnkra, amelynek témája: a fogyatékossággal élő gyermeket nevelő nők munkavállalási lehetőségei a régióban.

http://hirlevel.ckh.hu/sites/default/files/meghivo_szektorkozi_wsh_nora_tamaszpont_pecs_0.pdf